Dit is waarom cliënten kiezen voor ongecontracteerde fysiotherapie

 Categorie Overig

Je bent op zoek naar een fysiotherapeut in Culemborg. Waarom zou je dan kiezen voor Fysiotherapie de Zwaluw? Fysiotherapeut en osteopaat in opleiding Ferdinand Vermeulen werkt toch ongecontracteerd? Dat klopt. En dat betekent inderdaad dat je in de meeste gevallen zelf voor je fysiotherapie moet betalen. Maar laat me je vertellen waarom de kracht van ongecontracteerde fysiotherapie volgens mijn cliënten opweegt tegen de eventuele kosten.

Wat betekent ongecontracteerde fysiotherapie?

Al sinds de opening van mijn fysiopraktijk in Culemborg werk ik ongecontracteerd. Dat houdt in dat ik geen contracten aanga met zorgverzekeraars, met regels en vereisten om mijn behandelingen te laten vergoeden. Hiertegenover staat dat je veel betere fysiotherapie krijgt. Bij negen van de tien cliënten leidt mijn werkwijze zelfs tot een korter behandeltraject.

Bij Fysiotherapie De Zwaluw krijg je het aantal fysiobehandelingen dat je nodig hebt. Niet meer, niet minder.

In deze blog lees je alles over de voordelen van ongecontracteerde fysiotherapie. De drie grootste pluspunten vind je hieronder nog even op een rijtje.

1. Fysiotherapie op maat

Gecontracteerde fysiotherapeuten werken ‘prestatiegebonden’. Dat klinkt heel positief, maar betekent niets anders dan dat je na een X-aantal behandelingen klachtenvrij moet zijn. Soms is dat onmogelijk, bijvoorbeeld wanneer de diagnose halverwege het behandeltraject moet worden bijgesteld. Bij Fysiotherapie De Zwaluw krijg je het aantal fysiobehandelingen dat je nodig hebt. Niet meer, niet minder. Zonder opgelegde tijdsdruk kunnen we jouw klachten aanpakken vanuit een holistisch perspectief.

2. Langere behandeling, korter hersteltraject

Bij een behandeling op maat hoort een passende behandelduur. Waar de gecontracteerde therapeut de volledige behandeling in 25 minuten moet proppen, verschilt dat bij mij per situatie. Na de diagnose beginnen we direct met een passende behandeling en nemen we per afspraak de tijd die daarvoor nodig is. De tijd nemen voor een behandeling op maat en toch een korter behandeltraject? Ja, je leest het goed. Juist door tijd te investeren in de beste behandeling, lukt het vaak zelfs om klachten te verhelpen waarop andere therapeuten al lang zijn uitgekeken. Chronische klachten pak ik bij de bron aan, waardoor je uiteindelijke hersteltraject korter wordt.

3. Overtroffen verwachtingen

Niet iedereen kan of wil zelf betalen voor fysiotherapie. Het spreekt voor zich dat cliënten alleen voor ongecontracteerde zorg kiezen als die ook echt beter is. Daarom ga ik tot het uiterste om de verwachtingen te overtreffen. Niet voor niks komen mijn cliënten vanuit het hele land naar Culemborg voor een behandeling.

Overtuigd? Maak een afspraak voor een persoonlijk behandelplan

Ongecontracteerde fysiotherapie in Culemborg

Benieuwd wat fysiotherapie zonder haken en ogen voor jouw klachten kan betekenen? Je kunt me bereiken via 06 406 111 50 of info@fysiodezwaluw.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een behandelplan op maat.

Laatste nieuws

Reacties

drie × 3 =

lage_rugpijn_fysiotherapie_de_zwaluwoverbelasting