Meest voorkomende klachten

Bij Fysiotherapie De Zwaluw kun je terecht met alle soorten klachten, van bil-, heup- en knieklachten tot de meest complexe nek- en rugklachten. Soms weet je niet precies waar je klachten vandaan komen. De oorzaak van bepaalde klachten kan in een compleet ander lichaamsdeel zitten.

Hieronder vind je informatie over de meest voorkomende klachten per lichaamsdeel. Staat jouw klacht er niet tussen? Geen nood! Op mijn fysiopraktijk in Culemborg behandel ik ook minder bekende of vanzelfsprekende klachten.

polsklachten

Polspijn

Ben je gevallen of heb je onverklaarbare polspijn? Je pols is een ingewikkeld gewricht waar veel botten en spieren samenkomen. Mijn advies: grijp op tijd in! Lees meer over de polsen.

heupklachten

Heuppijn

Je wil eropuit, maar lange wandelingen vermijd je liever om heuppijn te voorkomen. Herkenbaar? Een pijnlijke heup kan je vaak ongewenst thuis houden. In beweging blijven is erg belangrijk.

lage-rugpijn fysiotherapie

Rugpijn

Heb je last van rugklachten? Dan ben je niet de enige! Bijna iedereen heeft in zijn leven weleens een periode van rugklachten. En daar is gelukkig wat aan te doen.