Ferdinand Vermeulen MSc

Fysiotherapeut, osteopaat en mensenmens

Mobility First, Strength Later. Dat is mijn motto. Waarom? Omdat deze aanpak voor veel cliënten bijzonder effectief is gebleken. Vooral mensen die bij de reguliere fysiotherapie niet verder komen, heb ik effectief en snel van hun pijn kunnen afhelpen.

Bij mij word je altijd behandeld vanuit een holistische blik. Alle onderdelen van het lichaam hebben namelijk invloed op elkaar. Een verzwikte enkel kan rugklachten veroorzaken omdat het looppatroon verandert. Of stress zorgt voor een verhoogde spanning in de rug. Mijn behandeling is er dus op gericht om de oorzaak aan te pakken. Dat gaat verder dan alleen pijnbestrijding.

Eigenlijk ben ik best een vakidioot, want ik blijf mijn ‘gereedschapskist’ graag uitbreiden. Zo ben ik in 2023 afgestudeerd als osteopaat aan de IAO (International Academy of Osteopathy). Met nieuwe behandelvormen en inzichten kan ik cliënten beter, sneller en makkelijker van klachten afhelpen. Ik heb onder meer opleidingen en cursussen gevolgd in:

Mensen helpen is mijn drijfveer om dit werk te doen. Daarbij hecht ik waarde aan eerlijkheid. Eerlijkheid helpt het beste, ook in een behandeling. Als ik een behandeling voorstel of juist afraad, krijg je altijd te horen waarom. Want alles in mijn behandeling heeft een reden.

Kan ik jou misschien helpen met een klacht? Loop er niet langer mee door dan nodig is. Maak een afspraak om kennis te maken bij mijn osteopathie- en fysiopraktijk in Culemborg. Wie weet kan ik je helpen! Bel me op 06 – 406 111 50 of stuur me een e-mail naar info@fysiodezwaluw.nl.

Ik wens je een fijne en fitte dag!

Ferdinand Vermeulen

  • Wat Ferdinand een goede fysio maakt is een combi van betrokkenheid en vakkundigheid. Hij benaderde mijn klachten analytisch en luisterde goed. Ferdinand nam mijn klachten serieus en hij pakte door; ik kreeg een doorverwijzing voor een MRI en bleek dat ik een flinke hernia had. Tijdens mijn behandeling gebruikte hij kennis en ervaring vanuit diverse methoden (o.a. dry needling, mobilisatie, massage, oefeningen). Daarnaast is Ferdinand goed bereikbaar, zelfs via de app is hij bereid om een advies te geven of vragen te beantwoorden. Ik ben Ferdinand erg dankbaar voor zijn inzet!

    Naomi