Tarieven

tarieven-fysiotherapie-de-zwaluwDe oplossing en behandeling van jouw klachten zijn uniek, zoals ieder mens uniek is. Allereerst onderzoek ik welke problemen er zijn en wat mogelijk invloed heeft op die problemen. Jouw klachten probeer ik op te lossen met mijn gereedschapskist aan behandelmethoden.

Omdat ik liever zoek naar een passende oplossing dan dat ik me houd aan vooraf bepaalde behandelmethoden en -tijd, kies ik ervoor om niet gecontracteerd te zijn bij zorgverzekeraars. Dat betekent dat ik als therapeut geen contract heb met zorgverzekeraars, met regels en vereisten om mijn behandelingen te kunnen laten vergoeden.

Daarom zijn mijn tarieven misschien anders dan je gewend bent. Dat betekent vaak ook dat je als patiënt zelf de factuur betaalt. Maar wat mensen vaak niet weten, is dat de kwaliteit van zorg die daartegenover staat vaak veel hoger is dan bij gecontracteerde fysiotherapeuten. Ik zie zeven voordelen voor niet-gecontracteerd werken. Mede dankzij deze voordelen leidt mijn werkwijze bij 90% van mijn cliënten uiteindelijk zelfs tot een korter behandeltraject.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden 50% tot 100% van de behandeling. Als je precies wil weten hoeveel je vergoed krijgt via de zorgverzekeraar, kijk dan in je polis voor niet-gecontracteerde zorg. Je kan ook contact opnemen met de zorgverzekeraar en informeren naar de vergoeding van een niet-gecontracteerde fysiotherapeut.

  • Eerste intakegesprek en onderzoek: € 55,-
  • Behandeling kort (25 min): € 40,-
  • Behandeling lang (50 min): €80,-